keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Herrasmiehet


Saatoin käydä kangaskaupassa taannoin, glögillä. Käpysen viiksekkäät Herrasmiehet eivät jättäneet minua rauhaan, vaan muistuttivat siitä raa'asta tosiasiasta, etten ollut koskaan vielä ommellut (herras)miehelleni mitään järkevää vaatetusta. Niinpä olin (herras)nainen ja muotoilin Ottobre 4 / 2013 -lehdestä hupparin 40. Skyline -kaavan avulla uljaan hupullisen paidan. Rinnanympärykseen muutama ja hihojen pituuteen viisi senttiä viiksekästä kangasta ohjetta enemmän, muutoin mentiin koon 170 cm mukaan. Huppuun ja taskuihin sattui löytymään juuri sopivaa herrasmiesmäistä raitatrikoota omasta jemmasta. Resori (41. noki) on myös em. glögi-illan hairahdus.

Koskapa (herras)miehelläni on varsin tarkka maku monessakin asiassa, eivät odotukseni olleet kovinkaan korkealla neitsytmatkani onnistumisen suhteen… lähinnä istuvuus ja käytännöllisyys arveluttivat. Vaan olinpas väärässä!! "Vain pessimisti kokee positiivisia yllätyksiä" vai mitensenytmeni. Tästähän tuli ihan törkeen hieno, sanokaa mitä sanotte! Tokihan kiitettävän nätti ompelujälki auttaa asiassa, mutta siitäkin huolimatta. Tässähän on ihan täydellinen paketti, viikselliset ja viiksettömät herrasmiehet kimpassa. Kaiken kukkuraksi minulla on nyt valmiiksi leikelty ja muokkailtu kaava tulevaisuutta varten. Saatan siis hairahtua jatkossakin… ;) Pus.

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kadehdittavan kaunis!
Ei voi kuin käydä ihailemassa näitä sinun ihania aikaansaannoksia. :)

Ikävä on teitä!

Usimarjaana kirjoitti...

Kiitos kaunis! Ikävä on teitäkin!

Elli ja Aura kirjoitti...

No on kyllä tosi hieno! Itsekin olen ommellut miehelle hupparin ja toinenkin on luvattu, mutta ne ovat vain yksivärisiä (ja hupussa vitsikäs vuorikangas).
Elli

Usimarjaana kirjoitti...

Kiitos Elli! Vitsikkäät kankaat ovat kivoja :)

Unikuu kirjoitti...

hieno!!!

Unknown kirjoitti...

Tosi hieno! Minulle on matkalla vihreää herrasmiestä ja taidan tehdä siitä pienelle herrasmiehelle jotain tämäntyyppistä :)

Usimarjaana kirjoitti...

Kiitokset Unikuu ja Jannica Stelander :)