sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukalenteri

Yllätys

Leikkaaja

Ompelija

Leimaaja

Leimattava

Lego Chima

Pakattu luukku

Pakkaaja

The Joulukalenteri

Isi ja Äiti päättivät eräänä iltana, kaupan kalenteritarjontaan kyllästyneinä, tehdä yhdessä yllätyksen lapsilleen… "Parisuhdeaikaa! Ei tv:tä, tekniikkaa, vaan yhteinen puuha iltaisin lasten ilostuttamiseksi" he tuumivat. Valittiin kankaat. Isi leikkeli. Iloitsi, päästeli ärräpäitä. Äiti ompeli, silitti. Iloitsi, päästeli ärräpäitä. Isi leimasi numerot, Äiti koristeet. Isi osti paketin Legoa. Äiti ja isi yhdessä jakoivat ohjeet jokaiselle päivälle, oikeine osineen ja täyttivät uljaan kalenterin. Yhdessä he tuumivat: "Ei se nyt ihan perusjouluinen ole, mutta meidän kotiin ja makuun juuri oikeanlainen." Isi ja Äiti ovat edelleen yhdessä ja lapset mielissään ykkösluukkuun kurkanneina. Koko perhe jäi odottamaan Joulua ja Chiman kasvua.

Minkäslainen kalenteri teillä on?


7 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Vitsit miten ihana! Ja niin loistava idea nuo legot... Minä löysin tänä vuonna kaikki taskujen täytteet kirppikseltä, onneksi, mutta tuo olisikin ihan miettimisen arvoinen idea... Meidän kalenteri on kovin samanlainen kuin teillä. Taskurivejä myöten. Se on nyt toista joulua käytössä ja ihanahan tuollaisia itsetehtyjä on katsella.. :)

Piia / Puikoilta pujonnu kirjoitti...

Mahtava idea! Täytyy muistaa ens vuonna, nyt ehditiin jo suklaakalenterit hommata ;)

Hääräämön Laura kirjoitti...

Vau! Hyvä idea ja tyylikäs toteutus :)

Usimarjaana kirjoitti...

Kiitokset! :) kalenteri on toistaiseksi ollut jättimenestys ja lasten into on pysynyt yllä. Muutoinkin toteutus toiminut oikein hyvin. Tyytyväinen olo. Ja kiva jos saa annnettua ideanpoikasia toisille! :)

Usimarjaana kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unikuu kirjoitti...

ompas tosi kiva idea!

Usimarjaana kirjoitti...

Kiitos :)