sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Isoveljen hyppypukuPitkä haaveilun jälkeen ryhdyin tuumasta toimeen. Ostin melekolailla kalliit kankaat kahteen oloasuun,  eli tämän päivän muotivaatteeseen jumpsuittiin. Tämä siis hyvissä ajoin ennen Joulua.


Jostain syystä olin taas kerran suunnitellut joululahjojen toteuttamismahdollisuudet liian optimistisesti. Eivät ehtineet pakettiin. Mutta jos sitten pyhinä, kun on aikaa vain olla. Olin.


No mutta, uudeksi vuodeksi sentään ehti ensimmäinen... ja toinen odottaa keskeneräisenä aikaa, jolloin käsitöiden teko ei aiheuta oksettavaa päänsärkyä. Samperi.


Vaikka jalkaan asti ulottuva vetoketju lasta hieman ärsyttääkin, on puku sinänsä oikein mukava ja toimiva. Ja nätti!


Ohje lehdestä Ottobre 4 / 2012, koko 128. Muutamia pikku muokkauksia vain, hupun vuoritin trikoolla ilmeen lisäämiseksi ja viimeistään alla olevasta kuvasta näkynee takataskujen uupuminen (laiskuutta). Velour paikallisesta kangaskaupasta, tähti-trikoo ihanasta Käpysestä.

Lapsen toiveesta: "Prööt"


Onneksi osasin tällä kertaa jättää kasvunvaraa. Myös henkisen. ;)

5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

sullon sama idea tullu ku mulla :) mikä siinä onkin että toi jumpsuit vaan huutaa tähtikangasta lisäksi :)Tosin meillä haalarin koko vaan oli "pikkuisen" pienempi...
Mut sun haalarin innoittamana saatan kyllä tehdä isommillekkin omat :)

Usimarjaana kirjoitti...

Todellakin, haalari suorastaan huusi tähtikangasta ja mustaa resoriksi!! :) hauskaa, että ollaan samikset :)

Sanna kirjoitti...

Niin ja mistä muuten vetoketju noin pitkänä?

Usimarjaana kirjoitti...

Ihan vain kangaskaupasta metrivetoketjua ostin. Ensimmäistä kertaa muuten moista käytin :)

Katja V kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.