maanantai 29. joulukuuta 2008

Rästipostaus

Tajusin juuri kun ajattelin julkistaa Joulun lahjoja, että olen jättänyt postaamatta muutamia juttuja, hoidan ne nyt ensin. Ensi kevään SNY-kierros jää minulta väliin, unohdin ilmottautua... tosin olen pohtinut asiaa ja taitaa olla niin, että kävi sellainen tietoinen unohdus. Ei taida energia riittää. On se ihan mahtavaa saada yllätyksiä, mutta ennen kaikkea on ihanaa puuhata, suunnitella ja toteuttaa paketteja toiselle. Syksyllä minä olin salainen ystävä Kukka-75:lle Soft side of life -blogista. Tällaisia omakätisiä hänelle paketeissa annoin:

Tämä, vaikka käsitöiden kuljetukseen sopiva kangaskassi oli mielestäni varsin onnistunut tekele, siitä tuli kaunis. Sääli vaan etteivät kauniit värit erotu kuvassa.


Nämä koukut vääntelin metallilanka- ja peltityön kurssilla ihanasta ruosteisesta rautalangasta. Kukkia Kukalle :) Vääntelin myös kotiin pyyhekoukkuja vessaan, eri malliin tosin (kukahan niistä kuvat ottais...).Oli kiva olla Sny Kukka-75:lle!

Saiskohan sitä jatkossa yhtään parempia kuvia julkaistavaksi... ehkäpä, sillä Pukki muisti minua oikein mieluisalla yllätyksellä, nimittäin digijärkkärillä :D Nyt minulla on oma Canonin Eos 1000D herkuilla!! Olen haaveillut järkkäristä jo kauan, enkä olisi millään arvannut, että sellainen löytyisi paketista :) Kiitos kuuluu Ahkeralle Rakkauen Kohteelleni! Pus!

1 kommentti:

saia kirjoitti...

Nuo koukut on kyllä hienoja!!! ja upea punainen tausta!
niin ja päivitin omaa blogiakin... ;)
heh