keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Snyyn paketti julkisuuteen, viimeinkin!

Pahoitteluni pahasta viivästymisestä, tarkoitus oli postata paketti jo viikonloppuna, mutta toisinaan suunnitelmat menevät totaalisesti päin mäntyä... Ollaan kipeitä oltu, ja minä lisäksi pakotusten ja kolotusten ja labaraneulojen alaisena, ja lisäksi SamperinSonera päätti estää pääsymme nettiin maanantaina ja mekun luulimme että vika on täällä päässä ja pistimme koneet, modeemit ja piuhat sikin sokin :D perskules! Mutta tässä tämä syyskuun paketti SNYyltä:Kuva ei ole järin ihana mutta paketti oli mitä ihanin!! :) Sain Snyyltäni aina tarpeellisia silmäneuloja, joita muuten olin juuri ostamassa tilkkutyön kurssia varten, mutten onneksi ehtinyt, muutamia apuvälineitä helpottamaan neulojan elämää, tuollainen laskuri (?) on käsissäni aivan ensimmäistä kertaa, joten viisaammat kertokoot sen varsinaisen käyttötarkoituksen :D Anteeksi maalaisuuteni, en vain ole aikaisemmin juurikaan apuvälineitä käyttänyt :) Ja sitten tuo lanka... Se on Zitronin Gobi Premieriä, täydellisen ihanaa, ainakin noin kerällä, ihanan väristä, enemmän juuri tummanpunainen kuin viininpunainen, tuohon väriin harvemmin törmään vaikka haluaisin! Ajatella, siinä on kameliakin :) merinon ja alpakan lisäksi. Langasta ehdotettiin niskanlämmittäjäksi Knittyn Tudoraa, vaikuttaa kivalta ja on varmasti kisaamassa muutaman muun lämmittimen kanssa, saas nähdä mihin sitten päädyn. Minulla onkin tuohon väriin sopivat hahtuvalapaset jo olemassa, erittäin onnistunut valinta siis :) Mukana oli myös kirje, jota oli kiva lukea. Kirjeiden kirjoittaminen kunniaan, pitäisi ehdottomasti uudestaan herättää henkiin omakätisesti kirjoitetut kirjeet, niitä on kiva saada, vaikka kirjoittaessa käsi puutuisikin :)

Neulerintamalta sen verran, että February Lady Sweater on noin puolessa välissä, hihatin odottaa pientä korjausta ja nappeja vaille valmis AinaOikeinNeule-takki on saanut purkutuomion, aion sen kuitenkin esitellä tässä joskus... hui... Pari muutakin työtä on aina tekeillä, muuten iskee kyllästyminen, onneton kärsivällisyys, minkäs teet :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Parempi myöhään kuin...
Se laskuri laitetaan puikkoon ja pyöräytetään joka kerroksen jälkeen uusi numero esiin. Auttaa ainakin esim. kun pitää kaventaa/lisätä silmukka tietyn kerrosmäärän jälkeen.
t. sny

Anonyymi kirjoitti...

Nytpä iski kateus! Jos koneeni näyttö ei pahasti vääristä, niin tuo on se sävy, jota epätoivoisesti yritän lankakaupoissa kuvailla myyjille, ja joka kerta löytyy punaista ja löytyy viininpunaista muttei koskaan löydy sitä niiden välissä olevaa tummanpunaista. Pitää vissiin yrittää etsiä tuota lankaa jostakin.

Usimarjaana kirjoitti...

Juuri sellaista oikeasti tummanpunaista minäkin olen etsinyt, ei sitä oikein tunnu löytyvän. Tuo kyseinen lanka on Tapion kaupasta, kertoi Snyyni kirjeessään :)