perjantai 2. marraskuuta 2007

Koskaan ei ole liikaa lankaa... :)


Hahtuvatuliaisia Tallinnasta! Isäntä halusi riemunkirjavaa, en tiedä miksi, mutta en pistänyt vastaankaan :) toinen on tyypillistä oikein ohutta liukuvärjättyä... kummallekaan ei ole vielä käyttökohdetta.



Aah, nämä ovat ihania, myöskin virolaista, mutta yllättäen järisyttävän paksua hahtuvaa! Ihan älyttömän ihania värejä, varsinkin vihreä- ja punasävyinen, ovat ihan vaan kiekkoina näyttäviä, niitä tekisi mieli vain halia ja hellästi rutistella :) kuvasta ei oikein saa selville kiekkojen todellista kokoa, ovat nimittäin ISOJA ja MUHKEITA, parhaimmillaan grammoja lähes 200. Toistaiseksi en ole raaskinut mihinkään käyttää, täytyy yrittää keksiä joitain oikein oikein hienoja ja liukuvärjäyksen esiintuovia kohteita... Ehdotuksia ja ideoita otetaan vastaan! :)



Äitimuori kantoi pari kassillista vanhoja neulekoneeseen tarkoitettuja lankojaan varastosta meille pyörimään, lisää ennakkoperintöä siis :)... eiköhän noista keksi vaikka mitä. Metrejä on vaan niin tuhottomasti, hyvin todennäköisesti näitä jää omillekin lapsille perinnöksi. :)

3 kommenttia:

Saiu kirjoitti...

Huomenta, noi hahtuvat on kyllä niin ihanan värisiä... :)

Anonyymi kirjoitti...

Viron hahtuvista tulee ihania peffanalusia: sopivasti vaan leveyttä, neulo ainaoikeaa ja pituutta aika paljon. Sitten vaan koneeseen huopumaan! Pia

Usimarjaana kirjoitti...

Aikas hauska idea ja erittäin toteuttamiskelpoinen :)