tiistai 9. syyskuuta 2008

Uusia tuulia...

Lisäys 13.9: Snyyltä saapui eilen paketti, jahka saan kuvattua sen, niin esittelen muillekin! :) Snyylle pikaKiitos näin ensialkuun, oli oikein kiva paketti, ja langan väri mitä mieluisin!! ;)


Viime aikoina työstämäni neuletakki on nappeja vaille valmis, en siis ole päivän aikana saanut niitä kiinni, ja luulen että saattaa kestää vielä tovin tuo "työläs" prosessi, motivaatio nimittäin katosi :) a) neule on ihan kiva, mut ei superkiva missään nimessä ja b) viikonloppuna Secretwoolista tilaamani Cascade220 -langat saapuivat tänään, IHANA "Ylängönvihreä" väri!! (Kuvassa näyttää lähes oikealta, oisko aavistuksen tummempi oikeasti). Noista villoista tulee February Lady Sweater (Ravelry) (pitäähän minullakin olla omani), olen täysin rakastunut tuohon alkuperäiseen versioon, väri, hihojen ja helmaan pituus ja kaikki on täysin kohdallaan, se on ihan mielettömän hieno, minun silmissäni :)Olin eilen Tilkkutyön-kurssilla... Iski Iso Ahdistus!! Olin jotenkin saanut päähäni, että siellä sitten ompelemme porukalla ja pääsen kerrankin levittämään tavaroitani täysin vapaasti ilman pelkoa pikkuterroristeista... ja pah, siellä opetellaan vaan tekniikat, harjoitellaan pieniä juttuja ja saadaan kotiläksyjä!! Tän piti olla rentouttavaa, mutta mulla ei yksinkertaisesti olis aikaa enää lisää alkaa kotona tekemään käsitöitä, eli täytyis sitten luopua esim neulomisesta (tää oli jotakuinkin opettajan viesti, tosin eri sanoin)... EI EI JA VIELÄ KERRAN EI, EN SUOSTU!! Tuon aikapulan lisäksi ahdistusta lisäsi lista tarvikkeista mitä pitäisi yhtä kurssia varten hankkia, suurin investointi olisi leikkuri-alusta-viivain -setti (50 - 80 e)... Niin ja se, ettei paikallisista kangaskaupoista tahi kirppareilta saa oikestaan mitään kivaa ja sopivaa kangasta... eikä... ei sais tälleen ahdistaa... aion kuitenkin jatkaa, jos en muun, niin vaikka mukavan porukan takia :)

Nyt aion ottaa Rakkaani kädet avuksi ja aiheuttaa hänelle kunnon hartiajumin, vyyhdit saavat kyytiä, JEE :D

4 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

On kyllä herkullinen vihreä!

Onko tuon bolero/liivin ohjetta vielä täällä blogissa? Varastoissa lojuisi Malibua, jolle en ole keksinyt mitään käyttöä..;)

USI kirjoitti...

Ei ole vielä :) mutta aikomus on tässä joskus sopivan hetken tullen se laittaa... ehkä piankin...

Nna kirjoitti...

Tuollaiset kurssit on ikäviä. =( Toivottavasti selviät ilman välineurheilua ja pääset tekemään toivomiasi asioita.

Päivi kirjoitti...

Tilkkutöiden perusta on alusta ja leikkuri, ilman niitäkin pärjää, mutta tarkempaa jälkeä saa noita käyttämällä. Kun osaa perustekniikat voi soveltaa ja sitten voi välillä neuloa ja välillä tilkkuilla fiilisten mukaan. Opettaja kuulosti aika fanaattiselta ja voi viedä innon. Useimmat käsillään tekijät kuitenkin ovat kiinnostuneita monista erilaisista jutuista. Tsemppiä kurssille.