perjantai 5. syyskuuta 2008

Olis mulla niin paljon kerrottavaa, mutta...

Palataas nyt alkuun viime viikonloppuun... Lauantaina oli kaunis ilma ja Lauttasaaren kallioilta, meren rannalta löytyi kaikenlaista kaunista. Tottahan noin kauniiden on oltava epäterveellisiä :)



Ei ole kasvualusta järin ravintorikas, silti jaksaa pieni tuppo sammalta kasvaa kera kauniin kasvin valtavan kallion yhdessä kolossa. Pieni on niin ihmeen kaunista.

"Larussa" on heidänkin koti...



Sunnuntai:

Ei pääse kuvassa oikeuksiinsa tämä herkku, jota lounaaksi valmistin riisipuuron kaveriksi... Kiisseli omista omenoista, vanilja-sokerilla ja kanelitangoilla maustettuna osottautui koko perheen suosikki-kiisseliksi, ja sitä on täytynyt tehdä jo usesampaan otteeseen tuon ensimmäisen satsin jälkeen. Kanelitangot saivat uiskennella herkussa loppuun asti maustaen lisää samalla kun toimivat koristeina, muutoinhan tuo on varsin väritön syötävä. :)



Ja nämä langat ovat saaneet uuden muodon, eli edellisessä postauksessa mainitsemastani neuletakista on varsinainen neulomisosuus valmis, olatkin ovat jo yhdessä... ehkä saan vielä tänään nappia vaille valmiiksi!? Kiitokset Villapeikolle ja Tess:lle auttavista kommenteista, S kokoon päädyin, joskin säätämiseksi meni välillä pituuden suhteen, taitaa tulla ohjeen mukaan himpun verran liian lyhyt minun makuuni, no mutta, katsotaan nyt miltä näyttää viimeistelyn jälkeen... Säätämisestä lisää kun esittelen tuotoksen.



Olen minä mukana Sukkasadossakin, ensimmäistä kertaa. Heinäladossa majailen pari kuukautta ja sehän on minulle maalaishenkiselle tytölle juuri sopiva paikka ;) Meidän arkiruutiineihinkin tulee kauan odottettua muutosta ja vaihtelua, kun ensi viikolla alkavat minun Tilkkutyön kurssi ja isomman pojan Muskari! Odotan innolla!! :D Niin ja Ravelry:ssa olevat lukijani, otan mielelläni lisää kaverikutsuja vastaan, Usimarjaana on nimeni siellä. Mukavaa alkavaa viikkoa!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jokohan tulevalla viikolla on postilaatikossa...
t.sny