sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Kurssikuulumisia...

Viime viikonlopun vietin huovuttaen ja tuotokset esittelen pian, mutta tässä tämän viikonlopun antia. Perjantaina aloitin taas uuden kurssin, metallilanka- ja peltityökurssi (tai joku sellainen nimeltään). Aivan täysin uutta minulle, mutta täytyyhän sitä uteliaana kokeilla kaikenlaista ;) Ehdin siinä muutaman tunnin aikana punoa tuollaisen kuparilankaisen rannerenkaan alun, lukkoa ja ylimääräisen sälän poisottoa vaille valmis olisi tuo. Aika näpräämistä, ei tuota työkseen tekis tällä kärsivällisyydellä :D
Eilen jätin metallisen näpräämisen väliin ja hyppäsin aikaisin aamulla bussiin, joka liikkui akselilla Forssa - Humppila - Tampere. Olin siis tilkkukurssilaisten kanssa kankaiden haalimisreissulla. Näitä lähti mukaan Tampereen Poppanavakasta:


Nämä ihanuuden tarttuivat käteen Tilkkutex:stä Humppilassa. Olis siellä ollut muitakin ihania, vaan oli hinnatkin ihanat:


Nämä taas ovat Finlaysonilta Forssasta:Ja onhan minulla missiokin noille kankaille (valtaosalle ainakin); Tahdon saada ne kahdeksi kauniiksi, lapsenkokoiseksi päiväpeitoksi!

Bussimatkalla tein historiaa ja neuloin! Jei! Eikä tullut edes paha olo... paljon... :) ja nyt mulla on uudet sukat, pääsevät hekin pian esittelyyn ja osaksi Sukkasatoa!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla postireissu tulossa
t.sny

USI kirjoitti...

Ai nyt jo!! :)