lauantai 2. elokuuta 2008

Arpalippujen luovutus on päättynyt!!

Kiva kun noin moni päätti osallistua arvontaan, tulkaahan jatkossakin kommentoimaan, on kiva huomata ihan konkreettisesti, että joku jaksaa tätäkin blogia seurata ja lukea :) Arpajaisten arvonta toteutetaan muutaman päivän sisällä (heh, en mee kyl lupaamaan) ja voittaja julkaistaan heti pikimmiten! Onnea vielä kaikille osallistujille! ;)

------------------------------------------------------------------------------------

Pistän tähän samaan postaukseen kuvan kesäkuussa valmistuneesta tilaustyöstä, Äitee tilasi tuollaisen boleron, joita olenkin tehnyt jo useampia, eri versioina. Ja lisää pitäisi kuulemma tehdä, ainakin väreistä musta ja keltainen :) mikäs siinä, helppohan noita on tikutella! Noiden boleroiden taustallahan on ohje joka kantaa nimeä "Liivi" ja jonka julkaisuun olen kysynyt luvankin, joten ajattelin sen pistää tänne joskus tässä sopivan tilaisuuden tullen... Saa siitä ainakin kivan ja helpon pohjan omille versioille ja ideoille.

Tässä bolerossa lankana on Novitan Malibu, ihan hassu lanka, kuin kengännauhaa neuloisi :D puikot olivat kokoa 7 ja koukku 4 tai 5, en nyt enää muista, kun en näemmä ole laittanut ylös tuohon melko uuteen muistikirjaseeni (on muuten kätevä tuo kirja kun vaan muistaa käyttää, hih). Virkkausten reunaan pujottelin oikein ohutta mustaa satiininauhaa, ei vaan järin erotu tuosta kuvasta, kuten ei hihoissa olevat pikku rusetitkaan.Niin, ja sain minä sen Aquilankin viimein pois puikoilta, lilluu nyt vedessä odottaen pingotusta (ääh). Eiköhän sekin pääse pian kuviin :) Olen minä mukana Syksyn SNY:ssäkin, sain jo ensimmäisen yhteydenoton Sny:ltä, jännäääää! ;)

5 kommenttia:

Relli kirjoitti...

Jes jes, liivin/boleron ohjetta odotellessa! Ne on olleet kaikki niin ihania (uusin myös), oon jo tovin niitä kerenny ihastella.

Laura L kirjoitti...

Odottelen ja bolero-ohjetta, pitkillä hihoilla tollanen olis just tarpeellinen.

Pitäiskö munkin hommata joku muistikirja?! Koko olohuone täynnä sekaisia ruutupapereita joita ei saa hävittää kun ne voi sisältää jotain tärkeää.. =)

USI kirjoitti...

Juuri tuollainen kaaos oli minullakin :) kunnes löysin tiimarista kivan kirjasen, johon olen yrittänyt laittaa ylös sekä suunnitelmia että toteutettujen töiden tietoja. Nyt pitäisi vielä hankkia kansiot netistä tulostetuille ohjeille sekä muovitaskuilla varustettu versio käytetyille kaavoille :) mut jostain syystä tuollaisten asioiden hankkiminen saattaa viedä vuosia :D

Saiu kirjoitti...

mullakin oli hieno kansio ja vaikka mitä... mutta jotenkin on lipsunut taas siihen "hallittuun" kaaokseen.... lippusia ja lappusia siellä täällä... :)

Kirsi kirjoitti...

Järjestän uuden vaihdon(aihe vielä päättämättä), jos tämä huivivaihto sujuu ongelmitta. Ja jos pääsen opiskelemaan, niin sekin rajoittaa ehkä hieman.