keskiviikko 13. elokuuta 2008

Syksyn Ensimmäinen Paketti Sny:ltä


Olipas jännää kopeloida pakettia, joka saapui tänään laatikkoon... Hmm, oikein koko perheen voimin arvailimme mitä käärö mahtoikaan sisältää ;) Veikkauksia tuli useita, mutta lopulta päädyin käsityöaiheiseen kirjaan ja namuihin, koska sisällä oli rasia joka hassusti kopisi... Noh, pieleen meni :D. Nalleja paketista löytyi, muttei karkkimuodossa, vaan nämä nallet ne tuikataan puikon päähän istumaan, etteivät pikkupojat pääse tapojensa mukaan terrorisoimaan äitimuorin tekeleitä! Tulivat siis tarpeeseen :) Sain myös uudet Addit, parit aikaisemmat ovatkin bambuisia ja ihan eri kokoa, joten uutta tämäkin :) Ja kuvassa taustalla on kirjanen, ei käsitöitä, vaan käsitöille! Kunhan edellisen kirjaseni saan täyteen, niin tämä päässee käyttöön. Uutta ja ainutlaatuista on tässäkin, tuota väriä ei minulta juurikaan löydy ;) ISO KIITOS Salaiselle Ystävälleni!! Nyt kaivaudun vällyjen väliin odottelemaan ensikuun pakettia ;)

2 kommenttia:

sny kirjoitti...

En lähettänyt tällä kertaa lankaa, koska ostin kaiken ennen kuin minulla oli mitään tietoa paristani. Arvelin, että nallukoille on käyttöä lasten kanssa neulottaessa. Tuo puikkokoko on sellainen tavallinen, voi olla useampi työ tekeillä eikä tarvitse vaihtaa puikkoja työstä toiseen. Namukauppaa ei sattunut matkalle,kun töiden jälkeen kiirehdin laittamaan pakettia postiin, ehkäpä ensi kerralla sitten.

USI kirjoitti...

Heh, ei minulla ole mitään odotuksia pakettien suhteen, on vaan tosi kiva saada jotakin, ja paketin vielä ollessa kiinni, arvailla jännityksen kihelmöidessä varpaissa asti, mitä paketissa mahtaa olla :) Kiitos vielä kerran, kaikelle tulee varmasti käyttöä! Juu totta muuten, puikkoja saisi ainakin minulla olla kaikkia kokoja ties kuinka monet, minä kun en osaa tehdä yhtä työtä kerrallaan! :)