torstai 24. heinäkuuta 2008

Tunnustusta, arvontaa ja luonnon ihmeitä

"Palaan muutaman päivän sisällä, lupaan!!" Niinpä niin... varsin suhteellinen käsite tuo muutama päivä :D Mutta viimein täällä. Kesäloma on siis ohi ja paluu arkeen tapahtunut. Loman anti: Reissu Ruotsissa kera oksutautipöpön, koko perhe taudin kourissa ja vettäkin tuli melkein koko ajan! Muuten reissu olikin onnistunut! Kotona vuorostaan jatkoimme sairastelua ja kävimme käsiksi ulkorakennuksen maalipintaan, nyt sillä on uudet kauniit vaatteet :) Tykkimäen iloista kävimme nauttimassa koko perheen ja kummitytön kera. Teimme myös reissun Itä-Suomeen ja Ilosaarirokkiin. Oikein kivaa oli, rok rok! Ehdimme jopa juuri ennen arkeen paluuta käymään rannalla, ensimmäisen kerran koko kesänä!! Sääli, että säät eivät kyllä lomalaisia suosineet.

Nyt asiaan. Sain tunnustuksen Saiulta Ajatus&lankaa -blogista! IsonIso Kiitos Saiulle tunnustuksesta ja huikeista perusteluista, kovasti olit ylisanoja äitynyt kirjoittelemaan! :)


Minä puolestani annan tuon tunnustuksen eteenpäin Tiina puikoissa -blogille, jossa vierailen säännöllisesti ihastelemassa kuvien ja käsitöiden kauneutta. En ymmärrä, miten tuo "suurperheen kotiäiti" saa töistään täydellistäkin täydellisempiä. Ei voi kuin ihmetellä ja ihastella! :)

Niinkuin kävijälaskurista huomaa, on 10 000 käyntiä mennyt rikki jo hyvän aikaa sitten :) Haluan nyt viimein julistaa kaikelle kansalle, että ARVONTA on alkanut! Jos halutte mukaan, niin jättäkää jokin merkki itsestänne kommentteihin. Arvontaan voi osallistua niin pitkään kunnes ilmoitan arpajaisten päättyneen :) Arvonnan voittaja saa pehmeän paketin tuolta lankavaraston kätköistä :) Kiitoksia kaikille, jotka autoitte saamaan tuon ison lukeman rikki!

Seuraavaksi kesän aikana otettuja kuvia meidän pihalta:

Kukkasia...
Mantsikoita...

Ei näytä enää kukkapenkkiä reunustavat puskat tällaisilta. Pikkupojat ovat tehneet tehtävänsä ja pienemmän ansiosta ei kypsää marjaa saada varmaankaan enää koko kesänä, on hassu onnistunut syömään lähes kaikki raakileetkin :D

Kyssäkaalia...


Jättiretiisejä...

Reissujen aikana kasvimaa oli jokseenkin villiintynyt, kuten nämä retiisitkin. Isomman pojan pikku kätöset eivät meinanneet riittää kannattelemaan noita jättejä. Olivat aikas hyviä :)

Savannin asukkaita Boråsin eläintarhasta...


Niin ja lopuksi vielä jotain käsitöihin liityvää... Puikoilla on nyt viimeistä kaaviota vaille valmis Aquila -huivi ja pari iltaa sitten aloitin Saiun hihatinta matkien omani :) siitä tulee ihanan värinen. Tällaista nyt tällä kertaa, toivotaan, että seuraava postaus tulee jo vähän joutuisammin! Hyvää kesän jatkoa kaikille!

23 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Arvonnassa mukana! o/

Markka kirjoitti...

Ronsuja! Ihania.

Hei, kesällä "parin päivän päästä" on aina melkoisen suhteellinen käsite.
Mañana, mañana!

Arvontaan osallistutaan täältäkin!

Inkeri kirjoitti...

Mukana arvonnassa.

Nna kirjoitti...

Sinullakin on aina niin kauniita kuvia. Tykkään käydä niitä ihailemassa. :)

tiinaf kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus! Ja niiaus kans! Olipa mukava kuulla, että käyt mieluusti sivuillani vierailulla! :-)

Tekin sitten kävitte maailmalla sairastamassa, harmi! Meillä tuo sama tauti omalla matkallamme Saksassa. Ryydyttävä tauti, mutta onneksi jo historiaa.

Onpas teillä melkoinen sato pihamaalla. En muista noin isoja retiisejä nähneenikään!

Viikonloppua toivotellen!

kio kirjoitti...

vautsi mitkä retiisit, en tiennyt että voivat kasvaa noin komeiksi (ja pysyä hyvänmakusinakin). Ihania kuvia sun blogissa!

Relli kirjoitti...

Arvontaan osallistun peukut pystyssä! =)

Laura L kirjoitti...

Eipä ole säät hellineet munkaan lomalla. Helteet alkoi kun loma loppui.. Mukana ollaan.

Kate kirjoitti...

Onnittelut kävijämäärästä!

Meilläkin retiisit näyttivät lähinnä geenimanipuloiduilta jättipalloilta... mutta maukkaita olivat kyllä. Ihanan värisiä kukkia!

Saiu kirjoitti...

Melko pieniä retiisejä... vau. ja tahtoo arvontaan mukaan kanssa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Sny täällä vierailulla, olen käynyt täällä blogissa joskus ennenkin, mutta nyt luen aivan toisella tapaa. Jotakin olen jo sinua varten hankkinut ja muutaman ideankin olen keksinyt.
Kiva saada uusi ystävä.
p.s. en osallistu arvontaan etten paljastu liian aikaisin.

Anni kirjoitti...

Norsuja! Ja kirahveja! Ja rokkia! Vaau!

Oona kirjoitti...

Heips osallistun arvontaan :)

Anna kirjoitti...

Minäkin osallistun arvontaan ja yhdyn ihastelemaan lomakuvia.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kukkasia! Arvontaan mukaan haluaa myös Irina.
Hyvää heinäkuun loppua :o)

Suopursu kirjoitti...

Mukaan arvontaan! Löysin blogisi vastikään, mutta nyt suosikeissani mukana:)

Maaru kirjoitti...

Hep! Arpani on heitetty mukaan.

Kateudesta hennosti vihertävänä ihailen kasvikuntaanne, sillä meidän tilkulla ei tänä mätänä, kylmänä kesänä jaksa juuri muu kasvaa kuin pottu ja sipuli.

Hety kirjoitti...

Onnittelut huikeasta kävijämäärästä! Olen seurannut blogiasi keväästä saakka, mutta vasta nyt tulen jättäneeksi käynnistäni jäljen. Arpani heittäisin myös arvontaan mukaan.

Anu kirjoitti...

Iloista Kesää!!

Miina Möttönen kirjoitti...

Arpalippua heiluttelen minäkin :)

san kirjoitti...

Ottaisin yhden arvan, kiitos :)

Tintsku kirjoitti...

Miekii mukaan arvontaan;)

Ihania nuo jättiretiisit, jäin hetkeksi tosiaan tuijottamaan noiden kokoa:)

Monaliz kirjoitti...

Mieki arvonnassa mukana! :)