sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Postin tuomaa ja kurkkauksia tulevaan


Titityy muisti minua ihanilla langoilla perjantaina. Schoppel-Wollen Zauberballia mustaherukan ja fuksian väreissä, sekä Araucania Ranco Solidia kivana violettina. Täydellisen värinen Mustaherukkapalloero pääsi jo samana iltana muotoutumaan sukiksi, joista toinen on nyt valmis.


Lisäksi eniten on tullut puuhattua parin paidan parissa, joista vilautus nyt ja tarkemmin myöhemmin...Paitsi näistä pöllöistä (niiku kaikki automaattisesti muka tietäis että pöllöjähän noista on tulossa :) ) on pakko mainita sen verran, että tuo mohair-lanka Isoveljen kaverina, joka on tuossa kuvassa tuplana, kävi näyttämään sen verran vähäiseltä jo kainaloiden kohdalla, joten olen päättänyt purkaa paidanalun (plääh), ja aloittaa uudestaan yhdellä säikeellä... Eihän tuo ole ollut puikoilla kuin vasta ohjeen ilmestymisestä asti... Kannustusta kaivataan... Noh, ehkä se tästä :)

2 kommenttia:

anpali kirjoitti...

Tsemppiä! Täällä on melkoinen pysähdys neulomisen suhteen, mikään ei etene. Mutta kannustaa aina voi!

Sirisan kirjoitti...

Hei!

Olit löytänyt blogiini. Kiitos kommentista, se piristi heti näin aamutuimaan! Tulin samantien tänne kurkkimaan ja olen oikein tyytyväinen löydöstäni. Lisään sinut blogilistalleni.

Kiva kun kävit, minäkin tulen uudestaan!