sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Pipotehdas, minäkö?


Ehkäpä :) tässä olisi pari uutta versiota ohjeella Poikain ja Tyttöin pipo. Lankana Vihreästä Vyyhdistä haetut Käsinkehrätyt ja pyöröpuikot kokoa 4½. Turkoosissa pipossa 70 s ja punaisessa 74 s. Korvalliset on kummassakin pipossa aloitettu neulomalla 16 s, käännytty, neulottu 2 s, käännytty, neulottu 4 s... jne. kunnes keskelle taakse jäljellä 2 s. Punaisen pipon 4 "ylimääräistä" silmukkaa ovat tuomassa lisää leveyttä tuohon keskelle eteen.

Ne on ihan kivat... siis ihan kivat vaan. Ajavat asiansa tämän talven. Lämpimät ainakin ovat! Täytyy seurata kuinka lanka käyttäytyy käytössä, jotenkin on sellanen tuntuma että nyppyyntyy varsin pian... mut ei haittaa :) Meinasin myös tehdä jonkinlaiset remmit tms, leuan alle kun kaikki pipot tuntuvat pyörivän noissa vauhdikkaissa päissä, mutta päätin kuitenkin seurata tilannetta ja puuttua asiaan myöhemmin, jos tarve on iso.

Nyt olis pakottava tarve saada jokin hyvä inspis... Tää tahtois tehdä itselleen jotain, jotain jota innolla tehdä ja odottaa valmistumista... Nyt ei oo mitään "kivaa" tekeillä... Ahdistaa. Siitä huolimatta, mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

5 kommenttia:

Nna kirjoitti...

Suloisia pipoja pienissä touhukkaissa päissä. :)

AnniKainen kirjoitti...

Niin on, suloisia ja nuo edelliset Lina-pipot kans. Hän on pipomaakari :)

Minä kans haaveilen jostain isosta ja ihanasta.

Heini L kirjoitti...

Ihaneja pipoja tässä ja alempana! Toi baskerikin houkutti :)

Huhuu, kuinkas siellä voidaan? Täällä hurjan paljon paremmin, kun on toi lääkitys jo kohillaan ;)

Iloista tammikuuta! :)

H

Miina Möttönen kirjoitti...

Hienolta näyttää pipotehtaan tuotanto :)

Mulla ei oo ongelmaa keksiä neulottavaa, paremminkin se ongelma et mielessä on kymmenen eri projektia mut ei aikaa niiden tekemiseen...

Usi kirjoitti...

Juu kyllä minullakin on paljon eri projekteja mielessä, en vain ole saanut innostusta ja otetta mihinkään :)