maanantai 12. tammikuuta 2009

Lahjoja, lahjuksia, lahjoituksia

Sain ennakkoperintöä Vara-Äipältä... Ihastuin tuohon vanhaan rasiaan. En tiedä mitä siinä on alun perin säilytetty...


mutta nyt siellä on Nappeja :) Osa napeista on hänen keräämiään, osa edesmenneen siskonsa, kuten tuo rasiakin. Lisäksi seassa on omiani, sekä Äitini säilyttämiä nappeja, jotka sain jo aiemmin, ennakkoperintönä nekin.


Joukossa on monia ihanuuksia, joita ehkä joskus esittelen tarkemmin, kenties tulevien tekeleiden yhteydessä.

* * *

Saiu lahjoi minua


Sain ihania, keittiömme seiniin sopivia (älkää kysykö ü) virkattuja lasinalusia


ja ihanaa Merino Oro lankaa. Voi se on ihanan väristä, hiuksen hienoa ja sitä on kilometritolkulla. Unelman ohut, hento ja ilmava huivi? Ainakin sellaiseksi se toistaiseksi huutelee.

* * *

Tässä lahjoja minulta muille...


Saiu, Saia (uusi bloggaaja!) Maatuskan Maailmasta ja Vara-Äippä saivat Kool-Aidilla värjättyä Vuorelman Vetoa. Keltaisessa on kolme pussia eri makuja (ü) l.valkoiseen lankaan, punainen ja lila ovatkin alunperin v.sinisen harmaata. Tämä oli toinen kerta kun koolasin, on se vaan kivaa! Ensimmäisestä on tulossa sukat, valmistuminen kestänee vielä tovin, väri kun ei ole lainakaan minua. Juuri tuon ensimmäisen kokeilun jälkeen totesin, että tykkään luultavasti enemmän, jos koolaan tummempaa lankaa. vähintään kaksi pussia olen laittanut per vyyhti, tykkään että alkuperäinen väri häviää jotakuinkin kokonaan.
Ja tämän kassin sai Äippä! Tilkkua tilkkua, ja nappeja, tuolta rasiasta!

Tulen pian takaisin... Nähdään!!

3 kommenttia:

saia kirjoitti...

OI!!!! mikä ihana aarre rasia!ja kiitosta vielä joululahjasta :)..niin ja APUA!; mun laskuri lakkasi toimimasta blogissa!, palaan asiaan nyt jokupäivä jos osaisit auttaa :)

Usi kirjoitti...

No niin toi on näköjään mullakin hävinny :(

Eila kirjoitti...

Onpa tosi kaunista väriä tuo merinolanka! Vanhat peltirasiat ovat ihastuttavia!