tiistai 29. joulukuuta 2009

Myyjäistekeleitä osa 1

Järjestimme joulun alla Tilkkukurssilaisten kanssa myyjäiset, jotta pääsisimme ensi keväänä Tallinnaan parin yön käsityöreissulle. Tässä minun osuus neulotuista:Tämähän näyttää ihan siltä kuin lenkkimakkara olisi tungettu nakin kuoreen :D En tuohon hätään löytänyt pienempää mallia, joten 2,5 v. poikamme hoiti tehtävän ja oikein mallikkaasti hoitikin :). Paremmin tämä sopisi n. 1-2 vuotiaalle ja kenties ehkäpä kuitenkin tytölle... (?). :)


Lankana on harmaa Mark & Kattens Tuva ja kaksinkertaisena kaverina jokin tuntematon roosa neulekonelanka. Puikot oli kokoa... öö (Ravelry-tarkistus)... 7! Paksu tämä on, vallan mainioa vaikka ulkokäyttöön keväämmällä.Napit ovat taasen kookosta ja mallin keksin tehdessä :) Vartalo-osa on neulottu yhtenä kappaleena, hihat tasona ja lopuksi yhdistin kaikki samalle pyörölle raglan-kavennuksia varten. Napitus jatkuu kaulukseen asti, joten sen saa halutessaan nostettua pystyyn kaulan suojaksi.Kiemurat tein myyjäisiä edeltävänä iltana (lue yönä) silmät sikkurassa, kamalassa kiireessä, joten parempaan en pystynyt. :)


Ja jos jotakuta kiinnostaa, niin mummoista koostunutta ostajakuntaa tällainen luomus ei juuri kiinnostanut, tai sopivia kohteita ei heillä ollut tiedossa, joten tämä raukka jäi ilman uutta kotia... Kukakohan tämän haluaisi?? ;) Jos kiinnostaa niin laita viestiä vaikka s-postiin.
Nämä huovutetut kypärämyssyt menivät kaupaksi, molemmat tehty jo vuosia sitten ja ovat vain odottaneet sopivia päitä. Ylempi suomalaista ja alempi liukuvärjättyä virolaista hahtuvaa.Mallia otin näihin siitä vauvan siksak-myssystä, tiedettehän ne? Tosin nämä on neulottu sileinä eikä ainaoikeella, ja otsan sik (vai onko se kuitenkin sak?) on jätetty pois eli otsaosuus on suora. Ja tietysti pesukonehuovutus lopuksi. Niin ja musta jotenkin tuntuu siltä, että tuo värillisen käänsin (tarkoituksella) nurin päin.
P.S. Olenpas minä ollut ahkera postaaja viime aikoina... huh :) Olkaas tekin yhtä ahkeria kommentoijia! Vielä IsonIso Kiitos ja Kumarrus edellisen kommentoijille!!

7 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Kauniita kaikki, mutta pieni mies ja tuo takki - hellyttävää!

Anu kirjoitti...

Voi miten hurmaava takki!

anpali kirjoitti...

Ihastuttava takki! Harmi, ettei sopivaa kotia löytynyt.

Edellisen kirjoituksen tilkkutäkki on kerrassaan upea!

Riikka kirjoitti...

Tosi sulonen malli ja takki hänen yllään! Sopii hyvin tuo kuviointi siihen! =)

Päivi kirjoitti...

Ihana takki ja niin suloinen mallikin! Nuo napit on herkulliset myös :)

Maaru kirjoitti...

I h a n a nuttu (ja malli)! Kyllä se vielä kotiinsa löytää, ja passaa aivan yhtä hyvin pikkuherrankin päälle.

Ja hatutkin ovat hianot.

anpali kirjoitti...

Kiitokset erittäin hyvästä pipo-ohjeesta, siitä tuli kertaheitolla meidän perheen (ja suvun) lempparipipo.