sunnuntai 23. elokuuta 2009

Pellavaista...

Minulla on uusi ihana ompelukone! ;D

Mutta ennen sitä kunnioittakaamme vielä varhaiseläkkeelle jäänyttä halpis-Brotheria, moitteetta hänkin hommansa hoiti. Brother sai surrutella minulle reissukassin Lontoota varten, sillä yhdessäkään sopivassa kassissa ei ollut vetoketjua, ja minä ylivarovaisena henkilönä halusin tuon "ryöstönestäjän" kassiini.



Monta päivää ja yötä ajattelin ja suunnittelin taukoamatta, minkälaisen kassin haluaisin... Ajatusten pohjalla oli ystäväni aikoinaan hankkima ihana kassi, jossa virkkauskoristeita. Piirtelin malleja ja lopulta syntyi tämä surkeissa kuvissa esiintyvä pussukka.



Alunperäiseen suunnitelmaani kuului virkatut ympyriäiset koristeet kassin toisella sivulla, mutta laskuus, ah se ihana laiskuus, sai valitsemaan helpomman reitin, valmispitsireunuksen, jonka ujuttelin saumaan...

Vetoketjulistan päädyt suunnittelin ompelevani käsin kiinni kassiosaan, mutta toistaiseksi on ollut käytössä ihan noin ja toiminut hyvin... vaikka eihän se ihan viimeistellyltä näytä. Ja jos yhtään itseäni tunnen, niin luultavasti jäävät ompelematta :)




Turkoosi kangas on pellavaa Myllymuksuilta ja sisukseen pääsi Amy Butlerin kukkaset.



Sitten eräänä kauniina päivänä Yhtä Ihanaa Blogia selatessani törmäsin tähän! Nii-in, onhan siinä vähän yhtäläisyyksiä :) Mutta ihan vahingossa, alitajunnan kepposia... Olin siis joskus taannoin haaveillut Butlerin kasseista ja laukkuista ja takaraivoon oli ilmeisesti porautunut ajatus tämän tyyppisestä kassista... Ja minä hölmö luulin ideoivani jotain hienoa ihan itse :)



No mutta, ryöstönestolaitteinen kassini hoiti hommansa erinomaisesti reissussa, eikähän tuo ole toistaiseksi pettänyt luottamustani kotimaassakaan! ;D

... seuraavaksi Uusi Kone ja Uudet Kujeet...

4 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Nätti laukku!

Onnea uudesta ompelukoneesta. Mun pitäis alkaa ompelemaan jossain vaiheessa Weekender travel bagia ja ois kyllä kiva, kun olis siihen urakkaan tarjolla joku muu, kun tuo nykyinen halpisrynkytin. Pelkään jo pelkän ompelukoneen aiheuttavan mulle harmaita hiuksia tuossa urakassa...saati sitten itse laukun ompelu ;D

Riikka kirjoitti...

Mielettömän ihana kassi!! =)

Usimarjaana kirjoitti...

Kiitokset molemmille! :)

Oih, olen jo pitkään haaveillut samaisesta weekenderistä, mutta tekeminen kauhistuttaa... Pakko kai se on joskus kokeilla kun on hyvä konekin käytössä. Veikkaan kyllä että ennemmin minä hajoan kuin kone ;)

saia kirjoitti...

edelleen ihana kassi ja niin kaunis väri!