torstai 12. kesäkuuta 2008

Paha paha kofeiini

Hengissä ollaan... vaikka välillä kävi jo mielessä, jotta nytkö se lähtö sitten tuli! Viime viikolla alkoi kummat olot, vapina, heikotus, huimaus, päänsärky, lämmön heittely, epätodellinen ja ahdistunut olo, jne jne... Piti ihan lääkärissä asti käydä ihmettelemässä, missä vika. Nestehukkana hoidin itse, kun oireetkin olivat sopivat, lääkäri epäili heti diabetesta, mutta kumpikin olimme väärässä. Kaikka labrat normaalit, mutta olo kaikkea muuta! Välillä oli sitten parempia päiviä, jolloin kärsin vain päänsärystä joka ei lääkkeellä helpottunut! Noh... Eilen se sitten selvisi: Join aamulla kupposen kahvia, sen yleensä päivän ainoan (sitä päivän batteryahan ei lasketa, hih), ja siitä lähti taas alamäki, tosin tällä kertaa pahempana kuin aiemmin. Olin vainoharhainen ja äärimmäisen ahdistunut, vapisin ja olin voimaton, luulin oikeasti tulevani hulluksi! (Erittäin epämiellyttävä tunne). Kun iltaa kohti vointi hieman helpottui, kävin miettimään olojen ja kahvin yhteyksiä ja aloin olemaan varsin vakuuttunut, että syy on kofeiinissa! Netistä sitten hain infoa kofeiinin yliherkkyydestä, ja sieltähän ne löytyivät, täsmälleen kokemani oireet!! Olen siis tullut yliherkäksi kofeiinille!! Ihan hassua!! Hyvä kuitenkin kun selvisi ja tajusin, ettei hulluus oikeasti asu päässäni :) Tämä vuodatus ihan vaan siksi, että ymmärsin, ettei tuo ongelma suinkaan ole ihan harvinaisimmasta päästä, harva vaan koskaan saa tietää syyn oireilleen!!

Mutta hei, olen minä saanut viimeisen sny-pakettini kasaan ja matkaan, nyt jännitetään mitä sny tykkää! Jahka paketti pääsee perille, pistän tänne kuvaa ainakin niistä itsetehdyistä lahjoista. Ja tietenkin paljastan kenelle paketit matkasivat! :) mukavaa ja tervettä päivää kaikille!! :D

6 kommenttia:

Tintsku kirjoitti...

Siis voi ihmetys, tein juuri blogipäivitystä kun äsken kommentin kirjoitit:D Kiitos paljon SNY-kierroksen annista, pakettisi olivat vallan ihania. Hiplaan tässä edelleen näitä kestovaippoja ja sukat ovat jalassa...aivan mahtavia! Tulen kyllä vierailemaan enemmänkin täällä blogissasi:)

USI kirjoitti...

Hih, saman huomasin itsekin, kommentoinnin aikana oli paketin sisältö ilmestynyt blogiisi :D Hurjan hieno homma että olet tyytyväinen pakettiin, vähän minua kyllä jännitti :) Niin ja kiva jos jatkat vierailua täällä, niin minäkin aion jatkaa siun blogin seurailua! :)

Heini L kirjoitti...

Ohhoh, olipa hurja kokemus!

Miehän ku en juo kahvii, ni en tiiä noista mistään mitään.

Onneksi vaiva ja aiheuttaja selvisi, niin ei tarvii miettiä kuukausitolkullla enää.

:) Kauniita kesäpäiviä, ja ilmoittele kun olette näillä nurkilla

USI kirjoitti...

Juup, epätietoisuus on tosi kurjaa! Ollaan me ainaki Ilosaarirockiin menossa, ja sillä seudulla varmaan viihdytään rokin molemmin puolin :)

Anitta kirjoitti...

Kas, että on muitakin, joille kofeiini ei sovi.
Minä sain aikoinaan ensimmäistä lastani odottaessa outoja tärinäkohtauksia. Olin sairaalassakin niiden takia. Syy ei selvinnyt silloin. Myöhemmin huomasin, että kohatukset tulivat aina kun olin juonut kahvia. Ei heti, vaan noin 5-6 tunnin kuluttua. Kädet vispas niin, että istuin niiden päällä. Kofeiinia sisältävän lääkkeen ´käytöstä jouduin myös sairaalaan. Jonkin aikaa ostin kotiin kofeiinitonta kahvia kun vieraita halusin kahvitella.

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa tutustumaan kofeiinimyskytysblogiini.

http://qmies.blogit.fi/