sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Kevään Sny-kierros päätökseen...

Viimeinen paketti saapui perjantaina Tintskulle Puikot,lankaa ja minä;) -blogista, paketin mukana olleessa kortissa paljastin itseni :) Oli kyllä erittäin hienoa päästä seuraamaan Snyyni blogin kautta hänen elämänsä suruja ja iloja, etenkin uutinen tulevista vauvoista sai minut seuraamaan blogia entistäkin tiiviimmin. Uutinen muutti myös viimeisen paketin sisältöä. Kaikki vaihdon paketit löytyvät täältä, ja nuo itsetehdyt päätin pistää tännekin esille.Tämän huivin oli tarkoitus matkata sukkien kanssa samassa paketissa, mutta koska sukkien valmistuminen venyi, pistin raukan pakettiin ihan yksin. Mallihan on Zetor, lankana Novitan Kotiväki ja neulottu pyöröpuikoilla nro 4. Aloitusta muokkasin hieman itselleni helpommaksi, mutta muuten noudatin ohjetta varsin orjallisesti... joskaan en ymmärrä MIKSI en muka osaa tehdä päättelyreunasta koskaan tarpeeksi löysää!? Se hieman ärsyttää, hieno reunus jäi taas kerran liian suoraksi, vaikka mielestäni päättelin niin löysästi kuin mahdollista :(. Enkä muuten yhtään tykkää pingottamisesta... Pienet, mustat satiininauharusetit lisäsin saadakseni sukkien kanssa lisää yhteenkuuluvuutta :)


Nämä pääsivät perille viimeisessä paketissa, ja ilmeisesti onnistuin tekemään saamillani mitoilla jalkaan sopivat Södera -sukat. Lankana myöskin Novitan Kotiväki, puikot nro 2,5. Muokkasin teräosan pituutta ja varren levennysten aloituskohtia Snyyni jalan mukaan. Itselleni tuo sukka oli liian iso, joten nöyryytin taas vaihteeksi perheenjäseniäni, tuo karvainen sääri ei siis ole minun :D Onneksi kuitenkin miehen jalka sattui juuri tuosta säärestä olemaan samaa kokoa Snyyni jalan kanssa, ei nimittäin ole helppoa tehdä pitsisukkaa jos ei pääse välillä sovittamaan. Näihin sukkiinkaan en ole 100 % tyytyväinen, jostain syystä kärsin eripari-syndroomasta, ja aina tuppaavat niin sukat kuin lapasetkin olemaan hieman eriparia... johtunee käsialan muuttumisesta mielialan mukaan :). Niin ja tuo kuva on sitten tosi huono, tiedän ja pahoittelen :)


No sitten nämä kestovaipat: Nämä eivät suinkaan ole minun käsialaani, vaan Satsan. Iso Kiitos Satsalle vielä kerran!!

Näin siis päättyi minun osaltani Sny08 kevään kierros. Kivaa oli, erittäin kivaa! Innolla jo odotan syksyn vaihtoa :)

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Heips! Tuosta huivin päättelemisestä tuli mieleen, että oletko kokeillut esim. Aquilan ohjeessa (http://www.ullaneule.net/0108/ohjeet_aquila.html) neuvottua päättelyä? Mulla on aikaisemmin tullut myös tosi tiukkaa jälkeä, vaikka kuin löysästi olen koittanut tehdä, mutta tuolla tekniikalla tuli just hyvä!

USI kirjoitti...

Kiitos vinkistä, pitää kokeilla! :)