lauantai 5. huhtikuuta 2008

Poikain piposet

Olen päättänyt saada valmiiksi kaikki taannoin aloittamani työt, sillä sovin itseni kanssa, että saan aloittaa uuden työn, tai itseasiassa useammankin vasta sitten... Tiukkaa tekee, kun läjä uusia lankoja huutelee nurkista ja pää pursuaa ideoita ja to do -lista vaan kasvaa päivä päivältä (pitäisi varmaan tehdä nettilakko). Olen huomannut olevani neulojatyyppiä, joka tekee useampaa työtä yhtäaikaa, se sopii minulle... nyt ymmärrän miksi joskus aiemmin kyllästyin ja jätin tekeleet keskeneräisiksi, tarvitsen vaihtelua mielenkiinnon ylläpitämiseksi. Kotona joskus vähän ihmetellään tätä tyyliä, kun joka ilta on eri neule käsissä, mutta hyväksyn itseni tällaisena :) pääasia että toimii! Tässä siis yhden aloitussarjan tuotoksia:


Lankana Maija (taas), pyöröt nro 3,5, koukku samoin 3,5 ja ohje on oma. Näiden teossa menikin pidempään kuin olin suunnitellut, mutta oma vika kun halusin tehdä oikeat silmukat kiertäen. Maailmalle on lähtenyt parikin tuotosta, joista kuvia saan luultavasti muutaman päivän sisällä :)

4 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Oi, ne pipot on niin ihania!

Nna kirjoitti...

Aivan mahtavan näköisiä pipoja. Malli näyttää todella kauniilta. Onko siihen joskus tulossa ohjetta?

USI kirjoitti...

Kiitos kiitos! Voisinhan minä sen tänne naputella, jos sillä tosiaan on kysyntää :)

uhoava gnu kirjoitti...

Onpa tyylikkäitä pipoja! Minäkin voisin innostua ohjeesta, kun tuo oma myssynkuluttajakin on joskus tulossa.. (Ja aika hienojahan näistä myssyistä saisi myös aikuisille, paksummasta langasta!)