lauantai 25. joulukuuta 2010Meillä on uusi koti Pohjois-Karjalassa. Paljon remonttia, jotain jo valmistakin... ja Joulu! Olemme onnellisia, kaikki on hyvin.

15 kommenttia:

tiinaf kirjoitti...

Joulua ja kaikkea hyvää teille uuteen kotiin!

Tulikohan meistä naapureita?!? :-)

Usimarjaana kirjoitti...

Kiitokset :)

Luulen, että aika lähekkäin ollaan, kun blogissasi on tullut vastaan monta tuttua nimeä ja maisemaakin :) me ollaan nyt ihan täällä kaupungin ytimessä. Missäs te? :)

Kate kirjoitti...

Onnea & iloa uuteen kotiin ja loistavaa vuotta 2011!

Usimarjaana kirjoitti...

Kiitos Kate ja onnekasta uutta vuotta teille myös! :)

tiinaf kirjoitti...

Aika lailla ytimessä mekin :-) hih! Joku päivä ehkä törmätään?!?

Usimarjaana kirjoitti...

No sehän olisi vallan mukavaa! :)

Maiju kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin !

Usimarjaana kirjoitti...

Kiitos Maiju :)

tiinaf kirjoitti...

Olin jo kuule näkevinäni sinut eilen apoteekissa. Ihan hätkähdin, kun ohitseni meni sinun näköinen (tuon pienen pienen profiilikuvan perusteella). Ehdin ajatella vain, että onpas maailma pieni. Et tainnut olla? :-)

Minut siis tavoittaa mitä suurimmalla todennäköisyydellä lankakauppojen sijaan apteekeista. Kävin eilen TAAS hakemassa kuurin pienimmälle. Huh mikä syksy ja alkutalvi!

Miina Möttönen kirjoitti...

Mitä? Oletko muuttanut meidän maisemiin. Oikun kiva, tervetuloa! Ehkä jossain miitissä tavataan :)

Usimarjaana kirjoitti...

En se tainnut olla minä Tiinaf:seni :) en juuri sinä päivänä apteekissa vieraillut, muualla kaupungilla kyllä :) mulla on kyllä yleensä jotain omatekemää päällä, vähintään päässä, että jos on yhtään seurannut mun tekemisiä niin saattaa tunnistaa :D Mutta voi kurjuus teidän syksyä. Toivotaan talvesta parempaa!

Olen minä tainnut samoihin maisemiin muuttaa, kai, ehkä :) olen vähän hukassa vielä tämän seudun piireistä, vinkit otetaan vastaan ja ystäviä halutaan! ;)

tiinaf kirjoitti...

Pitääpä pitää silmät sirkeinä kaupungilla. Ehkäpä törmätään!

Ja hei, tule ihmeessä mukaan meidän käsityötapaamisiin. Ravelryssa Joensuun käsityöterapeuttien listalla ilmoitellaan varmasti pian seuraavat tapaamisajat.

Saiu kirjoitti...

Onnellista uutta vuotta muru!! Miten mä nyt saan ton takin valmiiksi,kun sä oot siellä kaukana. Ohjekin on jossain "jemmassa"... :(

A kirjoitti...

Kaunista! Paljon onnea uuteen kotiin.

Usimarjaana kirjoitti...

Saiu Sehän on ihan viittä vaille valmis!! Kyl te Saian kanssa yhdessä pärjäätte, tai jos ette niin olen valmis antamaan etätukea :D

Kiitokset A:lle :)

Tiinaf: Ryhmään liitytty ;)