lauantai 24. huhtikuuta 2010

Eläimellistä menoa...

Meidän perheen elämä on muuttunut. Kotiäitipäivät ovat ohi ja arkirutiinit pistetty uusiksi. Muutos on ollut hyvästä ja sopeutuminen melkolailla helppoa! :)

Lastenvaatetarve on meillä suuri... Siksi tilasin Myllymuksuilta läjän kankaita!



Pienempi poika on toistaiseksi saanut tyytyä tuunattuihin vaatteisiin. Velourista ja puuvillakankaasta tehty Psykedeelinen Sammakko hyppäsi etumukseen siitä syystä, että poikanen päätti testata, kuinka hyvin askartelusakset leikkaavat kangasta! :) Onneksi on pojalla näppärä äiti, niin saatiin paidalle lisää käyttöikää ;D


Isommalle pojalle syntyi kiva ja pehmoinen setti. Paidan ja housujen ohjeet Ottobre 4/2009, tosin housuja on jonkin verran muokkailtu velouriin sopivammaksi.


Noista housuista tykkään erityisen paljon, ovat kivan malliset ja näyttävät mukavilta jalassa. (Tosin kuvassa ovat jotenkin hassusti päällä :) ). Ovatkin valmistumisen jälkeen olleet pojan ehdottomat suosikit.


Paidan malli on mielestäni turhan leveä, vaikka tein pienemmällä koolla, lisäsin vain pituutta hihaan ja helmaan.


Aplikoitu Dino on itseni suunnittelema. Alla ei ole käytetty mitään tukikangasta, siksi kuva hieman aaltoilee. Sammakko-aplikaatio on Ottobre 1/2008 -lehdestä ja alla oli irtirevittävä tukikangas.

5 kommenttia:

tiinaf kirjoitti...

IHANIA! Vitsi, sie olet taitava!

Tess kirjoitti...

Voi miten ihania! Osaispa sitä itekki (en tosin tiedä oisko mulla kauheasti tarvetta psykedeeliselle sammakkopaidalle ;D).

anpali kirjoitti...

Upeat! Minä painoin tänään myyrän kuvia vanhimman kalsareihin ja nuorimman paitaan.

Äitini oli löytänyt nuorimmaiselle sopivia vaatteita läjäpäin, joten hänelle ei varsinaisesti tarvitsisi mitään uusia vaatteita. Painohommissa tuli mieleen, että josko uudistaisi niitä (jokseenkin tylsiä) vaatteita painamalla -tai miksei aplikoimallakin.

Maritta kirjoitti...

Ihania! Oot kyllä tosissaan näppärä äiti! Kyllä lasten kelpaa.

Usimarjaana kirjoitti...

Hih, kiitos ;)