sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Garter Yoke Cardigan

Laitetaas taas yksi aikaa sitten valmistunut, jo aiemmin kuvassa esiintynyt työ esille, eli minun ihana Garter Yoke Cardigan Melissa LaBarren ohjeella:


Taisin tehdä S-koon ohjeella, sillä lankani oli ohuempaa ja tavoitteena oli XS-koon takki... mutta mutta... taisi tulla kokoa XXS, tiheys oli "vähän metsässä" sijaan "ihan liikaa metsässä"... :/ Eipä silti ole haitannut, onhan se napakka ja "istuva", mutta mahtuu päälle ja muutaman käyttökerran jälkeen ei enää edes kiristänyt (paljon :D ). Puikot oli kokoa 4, lankana Gjestal Maija ja keriä kului, uskokaa tai älkää, VAIN 5 kerää ostamani 7 sijaan! Muistaakseni tein hihoissa useita kavennuksia kyynertaipeen jälkeen, jottei hihansuusta tulisi liian "leveä".


Oikeastaan tämän neuleen tekoon liittyy ystävien välinen KAL... Katsokaas kun oikein taitava neuloja ja erittäin hyvä ystäväni (Maatuskan Maailma -blogista) ei ollut aiemmin uskaltautunut neulomaan mitään ohjeesta (ainakaan mitään näin isoa) ja kun oli nähnyt näitä useammalla bloggaajalla, halusi hän yrittää, ja minä siihen että JEI!! VIIMEINKIN!! :D Hän pyysi minua siis henkiseksi tueksi ja koska minäkin tykkäsin kovin mallista, kävimme puuhaan yhdessä. Ja täytyy sanoa että KIVAA OLI!! :) Tätä täytyy harrastaa useamminkin, kanssaneulojasta saa niin valtavasti lisää intoa ja puhtia, etenkin siinä vaiheessa, kun työ muuten alkaa jo tympimään!


Tykkäsin ohjeesta ja tykkään takistani niin paljon, että haluan tehdä lisää LaBarren luomuksia! :)

6 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Onpa komia takki. Ihana värikin vielä! =)

-maria- kirjoitti...

Kauniin värinen ja muutenkin nätti takki!

Maijan riittoisuus on muutaman kerran yllättänyt minutkin.

Kate kirjoitti...

Siis aivan huippu upea! Pitäisiköhän minunkin uskaltautua aikuisen villatakin kimppuun... kova tarve sellaiselle kyllä olisi.

Elli ja Aura kirjoitti...

Ei se ollenkaan niin pieneltä näytä kun väität! Tosi hienolta lähinnä :)
Elli

Jatta kirjoitti...

Ai vitsi kun on nätti! Ja niin hauskat kuvat :D

Lankastia kirjoitti...

Tosi kaunis takki! Ja ihana väri!