lauantai 10. toukokuuta 2008

Pihalta löydettyä

On siis kevät... Upeita ilmoja pidellyt... kiirettä pitänyt. Vappukin meni sujuvasti tulvivaa p***akaivoa aukoessa (jee jee), ihan kuin ei olisi ollut tarpeeksi huono olo liiasta edellisen illan simanjuonnista :)! Olin taannoin huolissani kun vihreä peukalo ei tuntunut kuoriutuvan, mutta nyt se on löytynyt ja kieltämättä on osittain selättänyt käsityökätöset. Olen minä siitä huolimatta silläkin saralla jotain saanut aikaiseksi, mm. Salaiselle Ystävälleni sisältöä pakettiin. Niistä sitten myöhemmin, paljon pitsiä tiedossa.

Tällaisia ilon aiheita löysin pihalta:

Luumupuu kukkaishunnussansa."Äidin kasvimaalla, raparperin alla, sammakolla koti oli kultainen..."Yksi kevään kukkasista.Ja sitten löytyi tämä maanantaina 1 v. täyttänyt Isin pikku apuri levittämässä nurmikkomultaa... suuhun? Niinpä... :) Tällaista menoa täällä!

3 kommenttia:

Heini L kirjoitti...

Ihana mukula :)

Ja kaunis piha ja puutarha teillä noiden perustella näyttäisi olevan :)

Vau!
terv.
*kateellinen kerrostaloasukki*

USI kirjoitti...

Hih, kiitos :) on tuota lääniä ihan riittämiin ja koko ajan yritämme parantaa ja tehdä kauniimmaksi aika kauan hoitamatta ollutta pihaa... Ruohonleikkurillekin tuli käyttöä, ajelin juuri ensimmäistä kertaa nurmikon, nuo lämpimät ilmat olivat tehneet tehtävänsä :)

Heini L kirjoitti...

Oih, vasta ajetun nurmikon tuoksu on melkeistä parhainta :)

Tällä työtahdilla saan kyl oikeesti kadehtia teidän muiden pihoja vielä pitkään, Kuopiosta kun ei löydy mistään kohtuuhintaista asuntoa, minkään kuntoistakaan.

ehkä mieki sit joskus ku oon lopettanu köyhtymisen ;)