tiistai 11. maaliskuuta 2008

No kyllä tykkään!! ;)


Voi sinua Salainen Ystäväiseni, olet hellyttävä ihanuus!! Tarkkailin kyllä postia, sillä näin kun postisetä tiputti ruskean paketin laatikkooni... Sitä seurasi pari hyppy pyppyä ja hiljaista hihkumista (lapset olivat päiväunilla). Heti hipsin hakemaan paketin, tunnustelin ja rutistelinkin vähän. Olin jo tuossa vaiheessa iloinen ja onnellinen, eivätkä nuo tunteet missään nimessä ainakaan vähentyneet kun paketin avasin. En ymmärrä, miten SNY:ni osaa koota juuri minun näköisiä paketteja, en edes itse osaisi paremmin! Maaliskuun kurjuutta vastaan, itseni hemmotteluun tarkoitettu yllätys sisälsi kaksi kerää ruskeaa Kitten Mohairia, teetä, suklaata, jalkakylpyjutskan, kortin ja 12 mielettömän ihanaa nappia! En tiedä mihin ikinäkään raaskin noita nappeja käyttää. Olen täysin myyty! Kun ihastelin pakettia avaamisen jälkeen, iski pienoinen haikeus ja surumieli... enää kaksi kuukautta... kuinka pärjään siitä eteenpäin ilman SNYni ihastuttavia paketteja!? KIITOS YSTÄVÄNI!

Samaan postaukseen pääsevät palmikkosukkaset by Me:

Minulla on järkyttävä villasukkapula, olen onnistunut pienessä ajassa tuhoamaan lähestulkoon kaikki sukat korjauskelvottomiksi. Olin siis pakon edessä. Palmikkosukat halusin tehdä, selkeät ja yksinkertaiset sellaiset. Siispä suunnittelin ja kilkuttelin.

Langaksi pääsi joku jämäkerä 7veljestä ja kaveriksi sukkapuikot nro 4. Ovathan nämä olleet valmiina jo hyvän tovin, mutta tänään oli hyvä päivä kuvanottoon, kun tuo SNY:n paketti toi auringonkin tullessaan! :)

5 kommenttia:

Relli kirjoitti...

Oi, sulla on ihana blogi ja söpöjä ja kauniita neuleita! Eihän noihin edellisen postauksen liivi/boleroihin oo ohjetta saatavilla? Ovat tosi nättejä!

USI kirjoitti...

Oikein kiva kuulla Relli että tykkäät blogistani :) Ei ole ohjetta saatavilla, ainakaan toistaiseksi... mutta eiköhän sen saisi järjestettyä... uskoisin... kai... :D

Anonyymi kirjoitti...

Tämä utelias kyselee, että kuinka pitkäkoipinen hän mahtaa olla? Vastausta odotetaan spostissa kotiaippa@gmail.com :)

terkuin salainen sukkaystäväsi ;)

Lotta kirjoitti...

Oho, onpa hienot sukat! Just sopivan yksinkertaset, tulee palmikko tosi hienosti esiin. Kannatti käyttää aikaa omienki sukkien neulomiseen ;).

tuija kirjoitti...

Onpas ihanat palmikkosukat! Tykkään hurjasti palmikkosukista mutta tuommoiset palmikot missä mennään edestakaisin ovat mun kärsivällisyydelle ihan liikaa...keskeneräisiä olisi lankakorissa...