maanantai 10. joulukuuta 2007

Heikko-Peikko Minä...

Niin... Kaikenlisäksi vielä malttamaton sellainen... Tilasin siis kivoja juttuja äsken. Kudottu ElloRoo Wrap liina tulee tietysti koko perheen käyttöön, mutta sorruin lisäksi tilaamaan lisää lankaa! Anteeksi rakkaani! :) Mutta kun Hakaniemen Hallissa käydessäni näin siellä Vihreässä Vyyhdissä niitä ihanan värisiä käsinkehrättyjä villalankoja, niin jäivät vaivaamaan mieltä, enkä siis malttanut niitä olla tilaamatta, vaikka paikanpäällä yhden 100 g vyyhdin hinta tuntui liian suolaiselta. (Menin sitten tilaamaan 3 vyyhtiä... hups). Huoh, kai se on vaan pakko sinnikkäästi odotella Postimies Paten tuomia saapumisilmoituksia.

2 kommenttia:

Kate kirjoitti...

Minkä kuosin tuosta Ellasta tilasit? Niitä on paljon kauniita kuoseja.

Noihin Vihreän Vyyhdin villalankoihin minäkin sorruin, 2 vyyhtiä Hawaii'ta kotiutui meille ja se ensimmäinen on jo käytetty. Ihania nekin!

USI kirjoitti...

Totta, Ellassa on kyllä harvinaisen paljon monta kivaa väriä ja kuosia! Tilasin Elsan, eli sen ruskeansävyisen. Meillä kun on ennestään aikas kirkkaita ja värikkäitä liinoja niin vaihtelun vuoksi vähän jotain rauhallisempaa :)

Tuli ison iso sähkölasku, mutta minä se vaan tilailen lankaa. Noh, jos jäisi lasku maksamatta, niin olisipahan ainakin mistä tehdä lämmikettä :D

Minä en ole vielä tuohon Hawaii'n tutustunut, täytynee tehdä tuttavuutta joskus!