perjantai 2. marraskuuta 2007

Uutta putkeen, vaikka edellisetkin kesken... Eli puikoilla nyt:


Nyt on jokin päällekkäisyyksien kausi meneillään, kai se taannoinen aivomyrsky purkautuu tällä tavalla :) toivottavasti saan edes puolet aloitetuista valmiiksi. Slipoverin lisäksi tekeillä on mm. Joulu-projekti, joskin yksi osa on jo muutamaa ommelta vaille valmis (en siltikään saanut tehtyä loppuun, vaan aloitin uuden työn). Uusimpana on muutama ilta takaperin aloittamani ihka ensimmäinen Fifi. Valitsin kokeiluun pitkästä reunasta aloitettavan Fifi3:n. Lankana Novitan Rose mohair, pyöröpuikko #5. Aluksi tuijotin liikaa mallipiirroksia ja muutaman kerran jouduin purkamaan pienen pätkän, mutta lopulta tajusin seurata enemmän työtä, jolloin opin kuvion melkoisen nopeasti. Ja juuri kun tajusin työn etenevän hyvää vauhtia, se pysähtyi!! :) yllätyin kuinka nopeasti silmukat lisääntyi ja työ leveni... onneksi siitä on tulossa huivi kaulan ympärille niin ei tarvitse olla kokoa Jätti :) ja jos tästä kokeilusta tulee kiva ja onnistunut, niin varmasti teen lisää pitsiä jossain vaiheessa... Pitäisi kyllä tehdä ne peukkuja vaille valmiit hahtuvalapaset siskon pojalle valmiiksi ensin.

2 kommenttia:

Kate kirjoitti...

Huivit on siitä kivoja tehdä että ne (yleensä) valmistuvat aika nopeasti... varsinkin jo malli on helpohko. Hienolta siis näyttää!
Edellisen postauksen langat ovat upean värisiä!!!

USI kirjoitti...

Joo, huomasin itsekin, että aika sujuvasti tuo huivi syntyy... Nyt luulen sen olevan tarpeeksi iso, joten siirryn kolmannen kaavion kimppuun! On muuten tosi kiva saada kommenttia, kiitos :)